Eseményeink

s

Covid 19

A jelenlegi vírushelyzet magánóráinkon és hangutazásainkon kívül minden programunk lebonyolítását meggátolja.  undecidedundecidedundecided

Zenei foglalkozások

Gyerekeknek és családjaiknak főként jeles napokon, azaz Mikuláskor, az Adventi Ünnepkör során, Karácsonykor, Farsangkor, Húsvétkor, Gyereknapon, Márton napon, Szüreti eseményeken zenélünk a kicsiknek és a kicsikkel. Interaktív foglalkozásainkat mind Pakson és környékén, mind Budapesten és környékén tartjuk. 

Zenei utazás

-A handpan, a hangtálak és a digeridoo hangja segít kiszakadni a mindennapi rohanásból. A megnyugtató, gyógyító frekvenciáknak köszönhetően kezelhetővé válnak, de legalább is felismerhetők bizonyos blokkok, elakadások és stressz gócpontok. Próbáld ki te is ezt a nem mindennapi élményt velünk!

Magánóráink

-Szeretnél profiktól tanulni nem csak középiskolás fokon? Gyere, és próbáld ki magad Pakson, Paks környékén, vagy Budapesten és környékén. Próbaóránkon megmutatjuk, hogy nálunk milyen egy zenei magánóra, hogyan képzeljük el a fenntartható fejlesztést a gyakorlatban.

Oktatott hangszerek:

  • gitár
  • basszusgitár
  • dob
  • billentyű
  • didgeridoo
  • handpan
  • stúdiótechnika

 Írj nekünk, vagy hívj minket!

Jam School

– Fiataloknak szóló, klub jellegű, színpadi körülmények között előre megadott vagy improvizatív zenei darabok közös interpretálása, oldott baráti hangulat, ki lehet bontakozni, mindenki próbálgathatja a szárnyait, profi zenészekkel való jammelgetés lehetősége.

Táborok szervezése

– A táborok mindegyikében cél a zenei, kulturális és szociális fejlesztés közös zenélés, éneklés, tánc és hangszer készítés révén, a drámapedagógia eszközeit is felhasználva. Szervezünk és támogatunk is táborokat, azaz partnerséget vállalunk azok szervezésében.